Sramota! Auto ubio Isidoru (12), vozač Boban osuđen na 2 godine zatvora!

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

10.06.2020

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boban Stojanović iz Leskovca, koji je optužen da je 24, septembra 2018. godine u Požarevačkoj ulici u niškom naselju Komren neobezbeđivanjem parkiranog vozila izazvao smrt Isidore Vučković, osuđen je na dve godine zatvora.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Isidora Vučković

- Dve godine za život devojčice, to je sramota - rekao je nakon izricanja presude otac male Isidore.

Pred Osnovnim sudom u Nišu danas je okončan dokazni postupak protiv Stojanovića, a prvo na završnu reč, osim optužbe i odbrane, imala je i rodbina pokojne devojčice.

- Svaki čovek može da pogreši, ali samo nečovek može da se ne kaje. Čovek koji mi je usmrtio dete nijednom nije izrazio žaljenje zato što je moje dete mrtvo. Oči su mu se punule suzama samo kad je sebe branio. Nijedom nije pokazao da mu je žao, a sve što je na to ličilo, bilo je foliranje. Ostavljam sudu na čast da odluči koliko će ga kazniti - kazao je sa suzama u očima ožalošćeni otac.

RepublikaFoto: ST/D. ILIĆ
Pik-ap koji je pokosio devojčicu

U završnoj reči optuženi Boban Stojanović je izrazio žaljenje i saučešće Isidorinoj porodici.

- Da li se ja kajem ili ne, to ja najbolje znam. Da sam video da je auto krenuo, ja bih bio ispod vozila. Kada je reproduikovan snimak na kojem se vidi snimak nesreće, i ja sam plakao i tresao se - rekao je Stojanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading