MMA borac doživeo užas u Švajcarskoj, pedofil mu napao ćerku: Da je zemlja normalna, ovakvi bi već bili mrtvi!

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

08.06.2020

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Džoker Ilić besan je zbog slabe reakcije organa reda prema čoveku koji je naoružan pokušao da napastvuje njegovu maloletnu ćerku.

RepublikaFoto: Instagram.com/ilkemma
Hapšenje pedofila

On je na društvenim mrežama objavio snimak nakon što je lokalac napao njegovu maloletnu ćerku.

Sam Ilić i komšije su brzo reagovale i napasnik je brzo uhapšen, a na lice mesta stigla je policija.

Ilić je razočaran reakcijom švajcarske policije, hteo je i sam da uzme pravdu u svoje ruke, ali je shvatio da bi to moglo da ga košta sportske karijere kao i života u Švajcarskoj.

- Svako ko živi u Bazelu treba da vidi ovo lice. Pedofilčina odvratna. Mamu li ti je**m smrdljivu. Da je zemlja normalna, ovakvi bi već bili uklonjeni ili mrtvi a ne šetali na slobodi i da napadaju decu po ulici - poručio je vidno uznemireni Ilić, koji je zabeležio i oružje koje je napasnik imao kod sebe.

 

 

- Našao sam mu neko šilo, imao je kod sebe oružje, ali njih to ne zanima. Njih to ne interesuje, što bi oni njega gledali kao opasnog čoveka i tako ga tretirali - razočarano je konstatovao Ilić, koji nije mogao da se pomiri s činjenicom da je policija blago reagovala.

- Živiš u Švajcarskoj koja je, je l', uređena zemlja i sinonim za "normalan" život, dobar standard, svi poštuju propise i zakone... I onda policija štiti, država štiti, zakon štiti ovakve ljude. Sad da sam ga prebio, polomio pred njima, mene odmah hapse, gubim papire, isteruju me iz zemlje da možda sutra ne mogu da vidim decu, pa moram da se žalim nekom sudu za ljudska prava da bih viđao svoju decu i sudio se sa državom da mene isteruju, popušio bih zatvor jer, normalno, kao i svaki roditelj polomio bih mu sve prste, ruke, noge i napravio ga na trajnog invalida. Normalno, kao što bi svaki otac zaštitio svoje dete - besan je bio Ilić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading