Detalji ubistva u Novom Sadu! Pretučen do smrti u napuštenoj kući

Autor: Republika

Hronika

07.06.2020

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napuštena kuća u Kisačkoj 68 u Novom Sadu, u noći između subote i nedelje bila je poprište tuče dvojice muškaraca, u kojoj je Novosađanin S.S. (61) preminuo. Policija je ubrzo posle toga uhapsila A.A. (38) koji nema prebivalište u Novom Sadu i osumnjičila da je odgovoran za smrt šesdesetjednogodišaka.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

Prema nezvaničnim saznanjima medija, njih dvojica su zajedno boravili u napuštenoj kući u Kisačkoj 68 u Novom Sadu. U jednom trenutku, kasno u subotu uveče, između njih je došlo do svađe, koja je prerasla u međusobnu tuču koja je bila kobna za S.S. iz Novog Sada.

Posle nekoliko razmenjenih grubih reči, S.S., je kako pišu mediji, nožem posekao A.A. u predelu stomaka, a ovaj je uzvratio udarcima. Osumnjičeni A.A. je poznaniku zadao više udaraca rukama po glavi. Čovek je pao i preminuo, pretpostavlja se od zadobijenih povreda.

Telo šesdesetjednogodišnjeg Novosađanina je preneto u Institu za sudsku medicinu da se utvrdi tačan uzrok smrti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading