UHAPŠEN MUŠKARAC U NOVOM SADU JER JE DODIRIVAO MALOLETNIKE! Devojčica ispričala roditeljima šta je radio, POLICIJA ODMAH REAGOVALA!

Autor: novosti

Hronika

06.06.2020

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarcu V.M. (43) novosadska policija je u subotu odredila zadržavnje zbog sumnje da je počinio nedozvoljene polne radnje nad maloletnicima.

Foto: Ilustracija

Ovaj 43-godišnjak je uhapšen jer se sumnja da se na Novom naselju u Novom Sadu, navodno obraćao na nedozvoljen način maloletnicima, a neke i navodno dodirivao. Jedna devojčica je kako saznajemo ispričala to roditeljima, a oni su obavestili policiju.

Kada se u kraju pročulo šta se dogodilo maloletnici javilo se još dvoje dece koji su kazali da im se osumnjičeni obraćao na nedozvoljen način.

Maloletnici su u prisustvu roditelja dali izjavu u policiji, a o svemu je obavešten i Centar za socijalni rad.

Osumnjičenom V.M. određeno je zadržavanje do 48 sati i biće priveden na saslušanje u nadležno tužilaštvo, a prema nezvaničnim saznanjima, on je pre više od 20 godina bio osumnjičen za slično krivično delo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading