Pao na kolena, pravo u blato! Pogledajte kako je Peca Pitbul uhvaćen u šumi kod Odese

Autor: Kurir, Republika

Hronika

04.06.2020

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar Jovanović (46), poznatiji kao Peca Pitbul, uhapšen je u Ukrajini zbog sumnje da je učestvovao u pokušaju ubistva vođe "kavačkog klana" Radoja Zvicera u Kijevu .

RepublikaFoto: npu.gov.ua
Hapšenje Pece Pitbula

Peca Pitbul uhvaćen je u šumi kod Odese dok je pokušavao da se domogne granice sa Moldavijom u spektakularnoj poteri u kojoj su učestvovali i ukrajinski specijalci - sa njim su uhapšeni i Srbin Milan Branković, Makedonac i Crnogorac .

Kada ga je policija konačno sustigla Jovanović je pao na kolena, a potom je oboren u blato, i stavljene su mu lisice. Ubrzo posle hapšenja za pokušaj likvidacije Zvicera rasvetljeno je i ubistvo Marka Vukovića (41) koji je 17. januara ove godine likvidiran na Bežanijskoj kosi pred decom.

RepublikaFoto: npu.gov.ua

Kako je MUP danas saopštio, nadležnom tužilaštvu podneta je krivična prijava protiv Jovanovića, koji se sumnjiči da je u Ulici Danila Lekića Španca prišao vozilu u kojem se na mestu vozača nalazio Vuković i u njega ispalio više hitaca iz pištolja. Od zadobijenih povreda Marko V. je preminuo na licu mesta. 

Inače Jovanović je bio je osuđen na osam go..ina zatvora zbog pljačke-  minuta.ođanske banke u Nišu. Petar je iz zatvora izašao u martu 2018, a Milan u aprilu ove godine. Uhapšeni su 30. novembra iste godine i osuđeni na ukupno 38 godina robije. Jovanović je nakon izlaska iz zatvora često odlazio u inostranstvo, a dok je boravio u Srbiji, nije kršio zakon.

RepublikaFoto: npu.gov.ua

Da podsetimo Radoje Zvicer navodni vođa kavačkog klana, teško je ranjen u Ukrajini kada su dva napadača u njega ispalila više metaka, ali nisu uspeli da ga overe jer je na njih zapucala Zvicerova supruga i spasila ga sigurne smrti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading