Još jedan jeziv slučaj nasilja nad životinjama: Mačka obešena o kontejner

Autor: Mondo, Republika

Hronika

02.06.2020

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon užasnog slučaja zlostavljanja psa u Novom Sadu, posle samo nedelju dana na društvenim mrežama pojavila se fotografija obešene mačke, a aktivisti koji se bave zaštotom životinja dali su se u potragu za počiniocem.

RepublikaFoto: Printskrin: Facebook.com/Beogradske mačke
Foto: Ilustracija

Dobri poznavaoci mačaka smatraju da opušteno telo životinje govori da ona verovatno nije ubijena u tom položaju, jer bi se svakako otrgla.

U trenutku kada je obešena veruje se, već je bila mrtva, ali niko sa sigurnošću ne može da kaže na koji je način usmrćena.

Ljubitelji mačaka, posebno domaćih, kojih u Šapcu i te kako ima veoma su se zabrinuli za svoje ljubimce.

Jedna Šapčanka komentarisala je kako sada mora da postavi čuvara, drugi su pozivali da se počiniocu uđe u trag kako bi bio strogo kažnjen...

Nedavni događaj u Novom Sadu sa maloletnikom koji je zakucao ekser u glavu psu podrgejao je strasti među ljubiteljima životinja.

U gradu postoji i prihvatilište, ali se ovim problemom bave i pojedinci, a među njima su mahom veterinari, medicinski radnici, novinari...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading