Ukrajinci šalju Srbiji DNK pucača na Zvicera

Autor:

Hronika

01.06.2020

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinske vlasti odlučile su da Srbiji, ali i drugim zemljama na čijim teritorijama su ratovali "kavčani" i "škaljarci" dostave DNK četvorke uhapšene nakon neuspelog ubistva Radoja Zvicera. To bi moglo da dovede do rasvetljavanja nekih ubistava koja su ostala nerasvetljena.

RepublikaFoto: youtube.com/Nacіonalьna polіcія Ukraїni
Uhapšeni napadači na Radoja Zvicera

- Postoji sumnja da im ovo nije prvi atentat, pa je Ukrajina obavestila svakog tužioca u regionu koji postupa u predmetima koji se tiču kotorskih klanova da će im dostaviti biološke tragove uhapšenih u nadi da će im to pomoći u rešavanju nekih zločina - kaže izvor Srpskog telegrafa i podseća da još nisu otkrivene ubice vođe "Janičara" Aleksandra Stankovića Saleta Mutavog, šefa "kavčana" Davorina Baltića, Kotoranina Marka Vukovića i drugih za koje se sumnja da su se našli na nišanu "škaljaraca" i njima bliskih klanova.

Podsetimo, zbog pokušaja ubistva Zvicera, u Ukrajini su uhapšeni Crnogorci Stefan Ðukić (30) i Emil Tuzović (30) i Nišlije Petar Jovanović (46) i Milan Branković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading