Monikini roditelji nakon susreta sa Malčanskim berberinom: Nije smeo da nas pogleda u OČI, gledao je u pod, hteo sam da ga rastrgnem!

Autor: novosti.rs, republika.rs

Hronika

29.05.2020

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monikina majka nakon pripremnog ročišta Ninoslavu Jovanoviću koje je održano u Višem sudu u Nišu, rekla da očekuje maksimalnu kaznu za monstruma

RepublikaFoto: youtube.com/Bozidar Uskovic
Robert i Aleksandra Karimanović

- Tresu mi se noge i ruke. Bol koji je naneo će trajati do kraja života.

Ovo su potresne reči majke dvanaestogodišnje devojčice koju je krajem prošle godine, na putu do škole, oteo, a potom danima zlostavljao višestruki silovatelj Ninoslav Jovanović, poznat kao Malčanski berberin.

Nesrećna žena rekla je danas, nakon pripremnog ročišta Ninoslavu Jovanoviću koje je održano u Višem sudu u Nišu, rekla da očekuje maksimalnu kaznu za monstruma.

- Očekujemo maksimalnu kaznu, u ime svih roditelja da budu mirnu i da ne prolaze kroz istu situaciju kao što smo mi. Ovaj bol.. želim maksimalnu kaznu za takvog čoveka... - rekla je Aleksandra Karimanović.

Sa njom u sudu je bio i njen suprug Robert Karimanović.

- Očekujem da pravda bude zadovoljena obzirom da smo čekali ovoliko dugo. Prvi put smo se sreli u sudnici. Nije nas pogledao u oči. Gledao je u pod. Ja njega jesam, dugo sam ga gledao, Taj osećaj ne mogu da vam opišem, u meni se javio veliki bes, ali sam morao da se kontrolišem jer smo bili u sudu. Monika je kući, prati onlajn nastavu i oporavila se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading