Malčanski Berberin sutra na optuženičkoj klupi: Počinje suđenje za otmicu devojčice (12)

Autor:

Hronika

28.05.2020

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred Višim sudom sutra bi trebalo da počne suđenje Ninoslavu Jovanoviću (47) iz Malče, poznatijem kao Malčanski Berberin, osumnjičenom da je oteo i deset dana zlostavljao 12-godišnju M. K. iz Suvog Dola.

RepublikaFoto: Republika
MALČANSKI BERBERIN Ninoslav Jovanović

Suđenju imaju pravo da prisustvuju roditelji otete devojčice, a javnost će biti isključena sa suđenja sve do objavljivanja presude, s obzirom na prirodu krivičnog dela koje se Jovanoviću stavlja na teret i okolnost da je njegova žrtva dete.

Dvanaestogodišnju M. K. Malčanski Berberin je oteo 20. decembra prošle godine na putu do škole u Brzom Brodu. Devojčicu je 10 dana skrivao, najpre u zemunici pored Malče, a potom u napuštenim kućama u selima u okolini Svrljiga i Knjaževca.

Uhapšen je 5. januara na groblju u rodnom selu, nakon potrage koja je trajala 17 dana. Ranije je osuđivan zbog silovanja na 10 i 12 i po godina, a poslednji put na pet meseci zbog polnog uznemiravanja maloletnice putem Fejsbuka. Na slobodi se nalazio od marta prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading