U Kragujevcu danas saslušanje osumnjičenom za MONSTRUOZNO UBISTVO MAĆEHE!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

27.05.2020

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Više javno tužilaštvo u Kragujevcu u sredu će biti priveden Nebojša L. (57), koji je osumnjičen da je ubio svoju maćehu Miloranku L. (72). Policija je protiv njega podnela krivičnu prijavu za teško ubistvo.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

Nebojša L. uhapšen je u ponedeljak zbog sumnje da je u porodičnoj kući u selu Cerovac, sa više udaraca sekirom, ubio Miloranku. Nesrećna penzionerka i njen pastorak živeli su sami u porodičnoj kući u ovom selu kod Kragujevca. Pretpostavlja se da je pastorak maćehu ubio u nedelju kasno uveče, pišu "Novosti".

Jedan od komšija ispričao nam je da meštani pričaju kako je Nebojša, posle zločina, krenuo za Kragujevac i došao do stana u kom mu živi bivša supruga. Lupao je na njena vrata, ali mu ona nije otvorila. Prema nezvaničnim informacijama, otišao je odatle, a nakon izvesnog vremena došao je do zgrade policije. Onda je, navodno, ušao i ispričao šta se desilo u Cerovcu.

Osumnjičeni Nebojša L. je bio bez posla, a posle razvoda od supruge, živeo je sa maćehom u Cerovcu. Kuću u kojoj se desio zločin, prema priči komšija, pre tridesetak godina izgradili su Nebojšin otac Dragan, koji je preminuo pre nekoliko godina, i njegova druga supruga Miloranka.

Komšije pričaju da su se maćeha i pastorak dobro slagali, te da ne znaju zašto je došlo do tragedije. Šta se tačno desilo najverovatnije će se razjasniti tokom istrage u kragujevačkom Višem javnom tužilaštvu. Ipak, pominje se da je to uradio u nervnom rastrojstvu, jer je bio psihički oboleo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading