Muž i žena poginuli u udesu kod Valjeva! Očevici: Puklo je kao bomba

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

25.05.2020

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muž i žena poginuli su juče u direktnom sudaru koji se dogodio na magistralnom putu Valjevo-Beograd, u selu Popučke. Do nesreće je došlo kada su se na najužem delu puta, na mostu preko reke Krivošije, sudarili „zastava 101“ i „opel omega“.

RepublikaFoto: Radiomagnum.rs
Foto: Ilustracija

- Supružnici uz Bogovođe kod Lajkovca M. M. (70) i R. M. (62) bili su u „zastavi 101“ i išli su ka Valjevu, dok je „opel“ kojim je upravljao D. S. (73) dolazio iz suprotnog pravca. D. S. je iznenada prešao na suprotnu stranu kolovoza i zakucao se u „zastavu“. Od siline udarca auto u kom su bili poginuli sleteo je s puta u kanal i prevrnuo se - ispričali su očevici i dodali da su vatrogasci morali da seku „zastavu“ kako bi izvukli tela nastradalih.

- Muškarac i žena koji su poginuli najverovatnije su iz Lajkovca i stariji su od 60 godina. U udesu je povređen vozač drugog automobila i on je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu - kaže izvor.

Saobraćaj kroz mesto Popučke bio je u prekidu zbog ovog, ali i još jednog udesa, koji se gotovo u isto vreme dogodio na tom delu puta. Naime, u smeru ka Beogradu prevrnuo se šleper, a težih posledica nije bilo.

Do stravičnog sudara došlo je na magistralnom putu Valjevo-Beograd u Popučkama na periferiji Valjeva i to na najužem delu puta, na mostu preko reke Krivošije, nedaleko od trgovine “Europrom” i prelaza preko pruge Beograd-Bar.

- Puklo je kao bomba, a sve se, praktično, dogodilo za treptaj oka. Sudar je očigledno bio čeoni, a od saline udarca se "zastava 101", u kojoj su bili poginuli, prevrnula na krov i bila odbačena u kanal pored puta. Vozač "opel omege" koji ih je udario po svemu sudeći se kretao velikom brzinom, ali niko od očevidaca nije primetio da li je sve vreme išao svojom trakom pa skrenuo u njihovu, ili se možda uključio na magistralu sa sporednog puta, koji prelazi preko pruge. Tela poginulih iz "zastave" su izvučena tek kada su vatrogasci isekli limariju, jer je automobil bio praktično “zgužvan”. Užasan prizor - pričaju svedoci stravične nesreće.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading