Ovo su poslednje reči poznatog fudbalera pre nego što je povukao oroz

Autor:

Hronika

24.05.2020

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši reprezentativac Jugoslavije Miljan Mrdaković u petak je izvršio samoubistvo u iznajmeljenom stanu u Beogradu. Prema do sada dostupnim informacijama, on se ubio iz majčinog pištolja.

RepublikaFoto: youtube.com/Fudbalski klub Rad
Miljan Mrdaković

Mediji prenose da je poznati fudbaler došao u stan svoje devojke Ivane Simić noseći u rancu pištolj. Potom je seo na krevet i izgovorio "ne mogu više". Nakon toga je povukao oroz i počinio samoubistvo, prenosi Blic.

Kada je njegova devojka zatekla beživotno telo, istrčala je iz stana i pozvala policiju.

Policija i lekari koji su došli na lice mesta mogli su samo da konstatuju smrt nesrećnog fudbalera. 

Komšije koje žive u zgradi u kojoj je počinjeno samoubistvo svedoče da nisu čuli pucanj, niti su imali bilo kakvu predstavu da se u stanu te večeri odigravala drama.

Miljan Mrdaković je rođen 1982. godine u Nišu. Posle prvih koraka u Radničkom, proveo je tri godine u mlađim kategorijama Partizana, odakle je prešao u Anderleht. Potom je nosio dresove više od desetak klubova širom Evrope i Azije, a karijeru je završio 2017. godine u OFK Beogradu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading