Detalji masovne tuče navijača u Rakovici: Jurili se po zgradama, od baklji gorela ulica

Autor: Republika

Hronika

20.05.2020

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U noći između utorka i srede u naselju Rakovica došlo je do masovne tuče navijača, koja se, srećom, završila bez teže povređenih i stradalih. U sukobu na ulici učestvovalo je desetak mladića koji su se razbežali posle nekoliko minuta.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

- Čula se dreka i vika, a kada sam pogledao sa terase, izgledalo je kao da cela ulica gori, toliko je baklji bilo upaljeno. U jednom trenutku se začuo zvuk koji je ličio na pucanj. Haos je trajao nekoliko minuta, a onda su se razbežali - ispričao je jedan od stanara tog dela grada.

Na društvenim mrežama pojavili su se i snimci na kojima se vide zapaljene baklje, jurnjava grupe huligana oko zgrade, a potom i njih četvorica kako utrčavaju u automobil parkiran preko puta ulice i beže sa lica mesta. Sve vreme se čuju glasovi: "Alo, bre, pusti ga!", "Ajde ovamo", "Gde su?" "Tuci ga, bre", "Ajde, pi*ke!", a potom i ženski glas koji se pita gde je policija.

Ovo je samo poslednja u nizu masovnih tuča između zaraćenih navijačkih grupa. Pre samo dve nedelje, kod stadiona FK Partizan potukli su se navijači ovog kluba i pristalice Crvene zvezde. U opštem metežu došlo je i do pucnjave, a jedan policajac, koji se slučajno zadesio na ulici, povređen je kada je pao sa motora bežeći pred naletom huligana. Ko je pucao i ko je jurio inspektora koji je pokušao da interveniše još nije utvrđeno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading