Negotinac tvrdi da ga je izbola supruga: Žena negira sve, a na licu mesta je nađena ženska patika!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

17.05.2020

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Negotinac P. R. (45) koji je 3. maja teško ranjen ispred ulaznih vrata zgrade u Ulici 12. Septembar, gde je uboden nožem u predelu stomaka izjavio je u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu da je to učinila njegova nevenčana supruga K. E. (27).

Foto: Ilustracija

- U toj zgradi je ranije ovaj par živeo zajedno. Navodno ga je ona sačekala ispred ulaza, on je izašao iz zgrade i posle kraće rasprave u jednom trenutku je žena izvukla nož, ubola ga u stomak i odmah pobegla sa lica mesta - kaže izvor iz istrage.

K. E. je brzo nakon ovog incidenta uhapšena zbog sumnje da je počinila krivično delo ubistvo u pokušaju. Ona je na saslušanju negirala da ima bilo kakve veze sa ovim napadom, tvrdeći da svog nevenčanog supruga nije ubola u stomak i da o tom događaju ništa ne zna. Određen joj je pritvor do 30 dana.

Nož još uvek nije nađen ali je na licu mesta pronađena ženska patika, koja će biti poslata na veštačenje, kako bi se utvrdilo da li pripada osumnjičenoj . Biće provereni i listinzi mobilnih telefona, a veruje se da će se više o ovom događaju znati i nakon saslušanja svedoka.

Inače, ovo dvoje ljudi se već neko vreme nije slagalo. Otkako su se rastali najviše su se sporili oko viđenja dece.

- Bili su u lošim odnosima otkako su raskinuli vanbračnu zajednicu. Kada je P.R. uboden nožem, komšije iz susednog ulaza su ga videle i odmah su pozvali hitnu pomoć - dodaje izvor.

P.R. je sa ranom ispod levog rebarnog luka hitno primljen na odelenje hirurgije Zdravstvenog centra u Negotinu gde je odmah bio i operisan.

Kako je, tačno, došlo do povrede utvrdiće istraga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading