AUTOBUS KOD DOMA OMLADINE POKOSIO DVE ŽENSKE OSOBE!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

16.10.2017

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška saobraćajna nesreća dogodila se ispred Doma omladine, na uglu Makedonske i Dečanske ulice, kada je autobus gradskog prevoza pregazio dve ženske osobe!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Dve osobe teško povređene kada ih je pregazio autobus kod Doma omladine

- Sve se dogodilo u 13.47. Povređene su dve osobe, devojka od 16 godina ima povrede grudnog koša, a žena od 58 godina sa povredom potkolenice je transportovana u Ortopedsku bolnicu na Banjici - saopštili su iz Hitne pomoći.

- Zaštitnu ogradu zakačio je autobus i zatim je ta ograda pala i povredila devojku i još jednu stariju žensku osobu - rečeno je za "Blic" iz MUP-a.

Iako je prema prvim verzijama objavljeno da je autobus direktno pregazio dve osobe, prema izveštaju policije radi se o padu ograde na prolaznike izazvanim "češanjem" autobusa na uglu Makedonske i Dečanske ulice, gde se trenutno izvode radovi.

Radnici koji su se zatekli na gradilištu prepričali su reporterima "Blica" da je sve bilo mnogo dramatičnije.

- Autobus je zakačio ogradu, koja je pala na devojku i ženu, a onda ih je bukvalno sve vukao po ulici. Prosto mi je neverovatno da vozač nije video šta se desilo jer se nije zaustavio, već je nastavio dalje - rekli su radnici.

Hitna pomoć je veoma brzo izašla na ulicu.

- Povređene su dve osobe, devojka od 16 godina ima povrede grudnog koša, a žena od 58 godina sa povredom potkolenice je transportovana u Ortopedsku bolnicu na Banjici - saopštili su iz Hitne pomoći.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading