"POBIĆU VAS ČIM BUDEM PUŠTEN": Uhapšen diler koji je detetu (15) prodao drogu, a policajcima pretio smrću!

Autor:

Hronika

15.05.2020

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila Aleksinčanina M. M. (26) dok je prodavao drogu 15-godišnjaku. Prilikom hapšenja on je nasrnuo na policijske službenike koji su ga hapsili i pretio im ubistvom!

RepublikaFoto: Republika/E. DELIBAŠIĆ
Foto: Ilustracija

Kako je saopštila niška policijska uprava, njemu se na teret stavljaju trgovina drogom, ugrožavanje sigurnosti i napad na ovlašćeno službeno lice u vršenju službene dužnosti.

- Policijska patrola je 13. maja uočila maloletnika koji je u ruci imao novčanicu od 500 dinara kako stoji ispred kuće osumnjičenog. Ubrzo je M. M. izašao i predao mu kesicu sa marihuanom, a od njega uzeo novac i stavio ga u džep farmerica. Kada je primetio policajce, počeo je da beži, ali nije uspeo da umakne patroli - kaže izvor iz policije.

Dok je hapšen, M. M. je na najvulgarniji način vređao policajce, psovao ih, nazivao pogrdnim imenima i kazao im da će kupiti pištolj i pobiti ih čim bude pušten. Tom prilikom je i izgrebao jednog policajca, pa će zbog toga odgovarati i za napad na službeno lice.

M. M. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden nadležnom tužilaštvu. Kako saznajemo, ovaj muškarac je odranije poznat policiji zbog nasilničkog ponašanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading