SKANDAL: SESTRA UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ IZBAČENA IZ SUDA!

Autor:

Hronika

16.10.2017

08:25 >> 10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu skandalom je počelo saslušanje svedoka u istrazi protiv Zorana Marjanovića, a u vezi sa ubistvom njegove supruge Jelene 2. aprila prošle godine u Borči.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Teodora Krsmanović (u sredini) napušta zgradu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu

Odmah na početku saslušanja došlo je do velikih problema jer je sestra od strica ubijene pevačice Teodora Krsmanović, iako je dobila poziv da je saslušaju kao oštećenu stranu, praktično izbačena iz suda i onemogućena da to i uradi! 

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Teodora Krsmanović (levo) po dolasku na saslušanje

Teodora je dala kratku izjavu kao svedok, ali kada je htela da pogleda dokaze kao oštećena strana, rečeno joj je da nikome nije jasno što je ona dobila taj poziv i da treba da izađe iz sudnice! Da li je pravosudnim organima jasno šta rade ili nije, tek Krsmanovićeva je zaista dobila poziv kao oštećena strana, što vam portal Republika.rs stavlja na uvid.

Zoran Marjanović inače nije prisustvovao saslušanju, a jedan od njegovih advokata, Nikola Dumnić, je posle izjave Teodore Krsmanović kao svedoka rekao da tu nema ničeg novog.

- Njen iskaz nema značaj, za ovaj slučaj će biti presudni materijalni dokazi - naveo je Dumnić.

RepublikaFoto: ST/M. LAZIĆ
Advokat Nikola Dumnić ispred Višeg javnog tužilaštva u Beogradu

Posle Teodore Krsmanović, u sud su došli i Zoranovi otac Vladimir i brat Miloš, koji su iskoristili priliku da kao bliski rođaci ne svedoče.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Miloš (levo) i Vladimir (desno) Marjanović stižu u Više javno tužilaštvo u društvu advokata

Veljko Delibašić, takođe advokat Zorana Marjanovića, izjavio je da dosadašnji tok istrage ide naruku njegovom branjeniku.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Advokat Veljko Delibašić

b

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
bubasvaba

16.10.2017 12:12

Otisla si bez advokata i tamo te sikanirali sad na sud uz sebe advokata ako si bila pozvana kao ostecena strana i izbori se za svoja prava jer u srbiji je u pravu KO DA VISE I KOJA VALUTA JE U OPTICAJU!!!.

Jelena

18.10.2017 05:37

Da li bi neko bio voljan da pokrene peticiju protiv ovakvog nacina rada drzavnih institucija, prva cu svoj potpis staviti da trazimo da nam tuzilastvo objasni ako je neko ubijen a nema oca, majku, brata ili sestru ko je osteceni u tom slucaju. Da sestra od strica nije dovoljno blizak rod, za ime Boga zemljo Srbijo od kada je to tako? Ako to stoji u zakonu da se menja i to pod hitno! Isto pitati socijalne sluzbe kako je moguce da su Janu ostavili da zivi u uslovima koji nisu humani, baba nadrilekarka, stric - pogledajte fotografije i procitajte pesme, otac putuje astralima a i osumnjicen je da je ubio Janinu mamu. Pitaju se sto je ovoliko interesovanje javnosti, pa pominju da mi svi citamo kao odlicno ovo se nije desilo meni. Ljudi ovde je na delu OTVORENO i JAVNO tolika nepravda i sramota koja se podvodi pod dostizanje pravde. Ima da plati pet advokata a ni prstom nije mrdnuo da plati nekoga ko ce istrazivati ubistvo njegove supruge. Uzasno sam iznervirana i pisem konfuzno jer sam upravo gledala advokata u "Dobro jutro Srbijo" advokata koga ja licno zovem od sada "ubio ne ubio bices oslobodjen" nakazna i nezajazljiva spodoba. ISKRENA PODRSKA PORODICI KRSMANOVIC