(FOTO) Komšije sprečile pedofila da siluje dete (3)! Manijak ranije osuđivan zbog napada na devojčice i silovanja životinja

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka devojčice (3) koju je osuđivani pedofil Bajram J. (63) napao u subotu u romskom naselju na Ledinama kaže da se nada da on više nikada neće izaći iz zatvora.

RepublikaFoto: Aleksandar Nalbantjan
Komšije su sprečile tragediju

- Bajrama znamo iz viđenja, niko mu nije bio prijatelj. Seo je ovde sa nama u dvorište između baraka i pretvarao se da želi da se druži. Primetila sam da je star i delovao mi je bezopasno. U jednom trenutku, kad nije bilo nikog od starijih, nameračio se na moju ćerkicu. Ona je mislila da želi da se igra sa njom i govorila mu je: "Deda, deda". On ju je stavio u krilo i počeo da je mazi. Tada joj je stavio prst u usta i otkopčao svoj šlic - priča majka M. A. (26) za naš list.

Silovao i pse i mačke

Bajram J. je 2013. osuđen na godinu dana zatvora zbog pokušaja obljube dve devojčice, a 2016. ga je jedna žena na Karaburmi uhvatila kako siluje psa.

- Čula sam da je silovao i mačku i polomio joj noge. Kako su dozvolili da takav bolesnik šeta ulicom? Sada da ga puste opet bi došao u naše naselje i ponovio napad. Toga se ja bojim. Pa zar treba moje komšije da ga ubiju, pa da oni robijaju? Da mi je upropastio ćerkicu, ni za mene više ne bi bilo života. Mogla bih samo da se ubijem - kaže uplašena majka M. A.

Ona kaže da su se u tom trenutku pojavile njene komšije i sprečile pokušaj silovanja.

- Viknule su mu: "Šta to radiš?", a on im je rekao: "Ništa ne radim, vi ste ludi" i počeo da beži. Komšije su ga sustigle i pozvale policiju. Kada su mi ispričale šta se desilo, nisam mogla da poverujem dok to nisam čula i u policiji - šokirana je naša sagovornica.

Kako saznajemo, Bajram J. priznao je krivicu u policiji, a na teret mu se stavlja krivično delo nedozvoljene polne radnje nad detetom.

Majka devojčice: Zašto su monstruma puštali iz zatvora

- Čula sam da mu je ovo treći put da je napao nečije dete. Pa što su ga uopšte puštali iz zatvora? Za njega nije život, neka ga sad makar osude na doživotnu - očajna je majka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading