(FOTO) Pali veterinarski i sanitarni inspektori! Uhvaćeni na delu

Autor: Republika

Hronika

13.05.2020

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu i Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, uhapsili su odgovorno lice jedne laboratorije u Beogradu A.O. (54), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo davanje mita.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Zaplenjen novac

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo primanje mita uhapšeni su i P. R. (1964), granični veterinarski inspektor, M. S. (60), sanitarni inspektor, kao i D. I. (51), fitosanitarni inspektor. 

Sumnja se da je  A. O., trojici osumnjičenih za primanje mita, dao različite svote novca, u ukupnom iznosu od 878.870 dinara, kako bi oni zauzvrat prilikom vršenja službenih radnji dali prednost njegovoj laboratoriji prilikom slanja uzoraka za analizu ispravnosti hrane i industrijskih proizvoda i sirovina.  

RepublikaFoto: MUP Srbije
Zaplenjen novac

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading