Nišlija nasrnuo na policajce: Opirao se hapšenju, udarao ih, a jednom pocepao i uniformu!

Autor: Republika

Hronika

11.05.2020

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlija H.Dž. (27) uhapšen je jer je u pijanom stanju napao policajce koji su intervenisali po prijavi komšija jer je puštao glasnu muziku. Osim krivične prijave zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti, protiv njega su podnete i prekršajna prijave zbog puštanja glasne muzike, ali i jer je odbio da se legitimiše policajcima.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

- Zbog prijave preglasne muzike, patrola policije po prijavi građana došla je noćas oko pola časa posle ponoći u naselje Crvena zvezda. Tu su zatekli H.Dž. koji je bio ispred kuće, u alkoholisanom stanju, a onda je došlo do incidenta. H.Dž. je prvo odbio da se legitimiše policajcima, a potom ih je vređao da bi na kraji i fizički nasrnuo na njih, kada su pokušali da ga odvedu do policijske stanice - kaže izvor.

Jedan policajac je zadobio udarac pesnicom u stomak, jednom je iscepao majicu a trećem košulju od uniforme tako da je u policijsku stanicu on je doveden uz korišćenje sredstava prinude. Policajci su pozvali Hitnu pomoć jer je bio u alkoholisanom stanju od 1,4 promila alkohola u krvi ali i jer je imao ogrebotine na kolenu i ruci. Policija utvrđuje sve okolnosti ovog događaja.

Po nalogu OJT određeno mu je zadržavanje do 48 časova zbog napada na službeno lice u vršenju dužnosti, a dobio je u dve prekršajne prijave zbog odbijanja da se legitimiše i puštanja preglasne muzike.

Nije bilo nikakvih pritužbi na postupanje policajaca ali se službemno utvrđuju sve okonosti događaja. Ukoliko se utvrde propusti u postupanju policajaca biće pokrenuti postupci i protiv njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading