Monstruozan zločin u Sokobanji: Zbog ljubomore pijan silovao komšinicu, pa joj smrskao lobanju!

Autor:

Hronika

11.05.2020

05:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potera za Sinišom B. (59), kome se na teret stavlja da je u petak na izuzetno svirep način ubio komšinicu Vinku Stojanović (68) u njenoj kući, smrskavši joj lobanju, nije dugo trajala. On je uhapšen u blizini sela Radenkovac, gde se zločin i dogodio.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova, posle čega će biti izveden pred tužioca. U pitanju je osoba koja je sklona alkoholu, ima problematičnu prošlost i bije ga zao glas u selu. Meštani i rođaci ubijene Vinke su odmah ukazali na njega kao potencijalnog izvršioca jer se znalo da on često dolazi kod nje u posetu. Za sobom je ostavio i dosta tragova na mestu zločina - kaže za Srpski telegraf izvor iz istrage.

Telo nesrećne žene našao je komšija. On je čuo muku krava iz štale u Vinkinom domaćinstvu, pa je shvatio da nešto nije u redu čim ih nije nahranila. Uputio se do njene kuće da vidi šta se događa i zatekao stravičan prizor. Nesrećna žena ležala je na krevetu u lokvi krvi. Na njoj nije bilo odeće, a na glavi su bili vidljivi tragovi udaraca. Uplašeni komšija odmah je pozvao njenog sina Bobana, koji je poslom otišao za Sokobanju i ispričao mu šta je video. Ubrzo je došla i policija, a prvi rezultati istrage pokazali su da su joj smrtonosni udarci naneti tupim predmetom jer joj je lobanja bila polomljena na nekoliko mesta. Telo nesrećne Vinke upućeno je na Institut za sudsku medicinu kako bi bilo ustanovljeno da li je ona i silovana pre ubistva jer nije isključeno da je upravo to bio motiv napada.

- Postoji i mogućnost da su žrtva i ubica bili u intimnim odnosima i da se on na zločin odlučio u nastupu ljubomore - kaže izvor iz istrage.

Na licu mesta novinari su zatekli Vinkinu sestru Ljubinku, koja je ispričala da je njena sestra izdržava Sinišu.

- On je često bio pijan, ali je retko bio agresivan. U petak su se posvađali, a ubrzo nakon toga Vinka je pronađena mrtva, a Siniša je pobegao. Čula sam da je Vinka bila brutalno mučena i silovana - rekla je ona.

Brat: Unakazio joj je lice

Na licu mesta posle zločina je došao i Vinkin rođeni brat Vinko.

- Policajci me nisu pustili da uđem u njenu kuću. Rekli su mi da mi ne treba to u životu, da ne treba da je vidim taj poslednji put. Kasnije sam čuo da su joj cela glava i lice bili unakaženi do neprepoznatljivosti - rekao je za medije brat žrtve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading