Detalji masakra u Leskovcu: Pobijena porodica se nedavno doselila, komšije ih slabo poznavale!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Ilić (22) uhapšen je juče u Leskovcu zbog sumnje da je sekirom ubio oca Predraga (45), trudnu sestru Anu (18), maćehu Danijelu Radojković (43) i njenu ćerku Saru, staru 12 godina!

RepublikaFoto: youtube.com/juGmedia
Kuća u kojoj se odigrao užasan zločin

Tragedija se dogodila u Ulici Ratka Pavlovića, pored Starog ureda. Kako saznajemo, Miloš je lečeni psihijatrijski bolesnik.

Sam pozvao policiju

Zločin se dogodio oko 14.45 u kući broj osam. Nakon dojave jedan od policajaca ušao je u kuću u kojoj je živela porodica i zatekao užasan prizor. Ulicu su ubrzo blokirale brojne policijske ekipe, a na uviđaju se pojavio vrh leskovačke policije.

- Ubijeni su muškarac, žena i dve devojčice od 18 i 12 godina. Ubijena tinejdžerka bila je u drugom stanju. U policiju je priveden jedan muškarac, rođak ubijene porodice koji je živeo sa žrtvama - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Na licu mesta juče su se mogle čuti dve verzije. Prema jednoj, ubica je njihov rođak, a prema drugoj, radi se o Predragovom sinu Milošu iz prvog braka, koji je i pozvao policiju nakon masakra za koji se sumnjiči. Kada su policajci došli, on ih je dočekao sav krvav, nakon čega je priveden u stanicu policije, gde je priznao ubistvo.

Pobijenu porodicu retko ko je u ulici poznavao. Kako kažu, oni su živeli kao podstanari, a u kuću su se doselili nedavno iz sela Granica u opštini Bojnik. To je portalu Jug media potvrdila i vlasnica kuće.

- Oni su od pre tri meseca kod mene podstanari. Ne znam njihova imena i prezimena. Znam samo da sam ključeve dala glavi kuće Predragu, koji je sada ubijen. A nije bila trudna njegova supruga, kako su prvo javili, već ta 18-godišnja ćerka. Imaju i sinčića, videla sam ga kada sam Predragu predala ključeve kuće - ispričala je ona.

U kući bila i dva dečaka?

Na licu mesta juče se moglo čuti da su u kući živela i dva maloletna dečaka i da je upravo jedan od njih pronašao tela i pozvao policiju.

- Navodno, u pitanju su hraniteljska deca. Predrag i Danijela su se, navodno, od toga izdržavali - rekao nam je jedan od komšija, ali ovu informaciju juče nije bilo moguće potvrditi.

Svađali se

Ona je dodala da je porodica bila veoma siromašna i da je primala socijalnu pomoć.

- Predrag mi je kazao da radi kao obezbeđenje na gradilištu hotela "Beograd" u centru Leskovca, ali to nije dovoljno za život petočlane porodice - kazala je vlasnica kuće za Jug mediju.

Jedan od komšija ispričao nam je i da je sa Predragom radio u jednom hotelu, gde je on bio portir.

- Predrag je bio portir. Znamo se odatle, ali se nismo družili. Kasno uveče u subotu se iz njihove kuće čula svađa, a danas se dogodila ova strašna tragedija. Koji je motiv tog mladića da ih sve pobije, niko ne zna - rekao je ovaj komšija.

Poslednji slučaj pre 18 godina

Poslednje masovno ubistvo u Leskovcu se dogodilo u julu 2002, kada je Dragan Čedić hladnokrvno ubio sedam mladih osoba, pa potom i sebe, a motiv je bila ljubomora. Za samo 20 minuta, na tri različita mesta, Čedić je ubio bivšu suprugu Biljanu (28), njene sestre Ivanu Kalčić (31) i Jelenu Zdravković (25), Jeleninog supruga Bobana (24) i Biljaninu komšinicu Jelenu Zlatković (29). Prethodno je u bilijar klubu ubio Nenada Lukića (31), a krvavi pir završio je ubistvom Biljanine tetke Biserke Ristić (48) u njenoj kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading