Neviđeno divljanje u Novom Pazaru: Vozio auto nadrogiran, napao čoveka, a potom nasrnuo i na policiju!

Autor: Republika

Hronika

07.05.2020

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u Novom Pazaru uhapsila H. B. (30) iz tog grada zbog sumnje da je pretnjama drugom muškarcu izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, kao i da je potom nasrnuo na policajce, te počinio i krivično delo napad na ovlašćeno službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Foto: Ilustracija

Nakon pretresa njegovog automobila, ustanovljeno je da se sumnjiči za još jedno krivično delo koje se tiče falsifikovane garderobe.

On je, kako se sumnja, pretio 38-godišnjem Pazarcu neposredno nakon što su izašli iz svojih automobila, a potom pokušao da ga napadne, ali ga je u tome srečila policija. H. B. se, kako je saopštio MUP, sumnjiči i da je tom prilikom nasrnuo na policijske službenike koji su intervenisali.


Zbog upravljanja vozilima pod dejstvom kokaina, policija je protiv obojice podnela prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima, a 38-godišnjem muškarcu odredila je i zadržavanje do 12 časova.

Prilikom pretresa poslovnog prostora H. B. pronađena je garderoba na kojoj su bili filsifikovani znaci poznatih robnih marki, pa je protiv njega podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena i druge posebne oznake robe ili usluga. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru, H. B. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading