Mladić koji se ubio skokom sa petog sprata studentskog doma, bolovao od depresije, tražio pomoć psihijatra

Autor: telegraf.rs, republika.rs

Hronika

06.05.2020

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle tragičnog gubitka života 26-godišnjaka iz Gnjilana Agona Musljiua, koji je skočio sa zgrade Studentskog centra u Prištini, gde je bio u karantinu, televizija Kljan Kosova je objavila dokumenta, odnosno zahteve upućene Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Kako prenosi Kljan Kosova, 1. maja je poslao prvo pismo sa zahtevom da se izda dozvola za kretanje ocu preminulog, koji je, kako tvrdi Operativni centar Gnjilane, izneo dokumenta da je Agon Musljiu imao bolest jetre.

Sledeći dokument otkriva razmenu pisama između dva operativna centra, gde se može utvrditi da je 2. maja upućen hitan zahtev da Musljiu hitno bude pregledan od strane neuropsihijatra, jer je, kako je tamo navedeno, bio depresivan.

Operativni centar za hitne slučajeve odgovorio je na ovaj zahtev posle nekoliko minuta, rekavši im da su svoj zahtev za angažovanje medicinskih timova prosledili u karantin Studentskog centra.

U međuvremenu, 3. maja putem elektronske pošte menadžer karantina, Valjdet Hašni, objavio da su nakon posete lekara četvorica pacijenata izrazila zabrinutost i zatražila specijalističko savetovanje, a među njima je i Agon Musljiu, koji je prema ovom dokumentu tražio psihologa ili psihijatra.

Musljiu (26) iz Gornjeg Livoča otišao je u Nemačku 6. marta na studije a 2. maja nakon povratka u Prištinu smešten je u karantin u Studentskom centru u ovom gradu gde je dan kasnije skočio sa zgrade gde je boravio i poginuo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading