PORODICA STRADALE BRAĆE ZAVIJENA U CRNO: Majka prepoznala svoje mrtve sinove, Aleksandar ostavio dvoje male dece

Autor: kurir

Hronika

05.05.2020

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Penezić (32) i njegov brat po majci Miloš Petrović (22), iz Velikog Borka kod Barajeva, poginuli su u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Umke u ponedeljak, kad su se vraćali s posla.

RepublikaFoto: Printscreen/facebook.com
Braća poginula u nesreći

Braća su bila u automobilu BMW, Aleksandar za volanom, a Miloš na mestu suvozača, kad su sleteli s puta i udarili u betonsku banderu.

Od siline udarca jedan mladić je ispao iz auta i nađen je prekoputa smrskanog vozila, dok su drugog vatrogasci izvukli iz olupine.

Svi na lekovima

Porodica i prijatelji juče su bili skrhani od bola, njihova majka je morala da smogne snage i ode na prepoznavanje tela.

- Aleksandar je iza sebe ostavio suprugu, dvoje maloletne dece, sina i ćerku, kao i neutešnu majku, a Miloš osim majke i verenicu, s kojom je planirao da pravi veridbu za mesec dana. Svi smo na lekovima i ne možemo da verujemo da se ovo dogodilo - kroz suze je za Kurir rekla sestra Aleksandrove supruge.

VOLEO BRZU VOŽNJU

Aleksandar Penezić je, kako saznajemo, imao dosta iskustva kao vozač.

- Vozi od svoje 17. godine, ali, nažalost, voleo je malo brže da vozi. Ne znam šta se desilo i kako je došlo do nesreće, ali moguće je da je vozio brže nego što je trebalo - rekao je jedan od komšija.

Ona dodaje da ne zna kako je došlo do kobne nesreće.

- Tog dana Aleksandar i Miloš radili su privatno moleraj. Nesreća se desila kad su se vraćali kući. Verovatno su žurili da stignu pre policijskog časa. Neko je pomenuo da ih je tokom vožnje navodno isekao drugi auto i da je tada Aleksandar skrenuo s puta - rekla je sagovornica i dodala da ništa nije slutilo na nesreću koja ih je zadesila i zauvek zavila u crno.

Dobri momci

- Otkako su nam iz policije javili za tragediju mi smo van sebe. Aleksandrova žena je neutešna. Ne zna se kome je gore, da li tužnoj majci, koja je otišla da identifikuje tela svojih sinova, da li ženi i deci, koja ko zna da li će zapamtiti oca, pošto su još mala - priča neutešna žena.

NEMA VIŠE MOG ANĐELA

Supruga Aleksandra Penezića oprostila se od njega potresnom porukom na Fejsbuku.

- Nema više anđela mog, nema ga - napisala je nesrećna žena.

Komšije za dvojicu poginulih mladića imaju samo reči hvale.

- Aleksandar je završio građevinsku školu i dugo je radio moleraj. Aleksandar i Miloš su poslednjih mesec dana radili zajedno, otkako se Miloš zbog korone vratio s privremenog rada u Nemačkoj - kaže komšija i dodaje:

- Njihova majka se razvela od prvog muža, s kojim je dobila Aleksandra. Sećam se, on je bio beba kad su došli ovde. Posle četiri, pet godina udala se za Miloševog oca i dobili su njega. Drugi muž je umro pre nekoliko godina.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading