Žrtva otmičara iz Žagubice do detalja ispričala kroz kakav horor je prošla, dva dana tumarala po šumi

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

04.05.2020

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

D. S. (53) iz Bora, koju je oteo i zarobio u kolibi, kako se sumnja, njen bivši dečko Srđan M. iz Žagubice, ispričala je da ju je on namamio u kolibu tako što joj je rekao da ide po kombi kojim će je on odvesti nazad do Bora.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Žrtva u zagrljaju otmičara

Podsetimo, Srđan M. (36) iz Laznice kod Žagubice koji je uhapšen zbog sumnje da je 21. aprila oteo svoju devojku D. S. (53) i zarobio je u kolibi u šumi, na salašu svog ujaka, gde ju je tukao i zavezao.

Srđanu se na teret stavljaju krivična dela protivpravno lišenje slobode i zlostavljanje i mučenje. On je saslušan u tužilaštvu gde je priznao izvršenje ovih krivičnih dela.

Nekoliko dana kasnije, u četvrtak, u Osnovnom tužilaštvu u Boru saslušana je i oštećena D. S. Ona je potvrdila da je prethodno sa Srđanom živela u vanbračnoj zajednici u njegovoj kući u Laznici.

Ona je ispričala da ju je Srđan M. tog dana, ispred Doma zdravlja u Boru, uz pretnju gasnim pištoljem, ubacio u auto. Za volanom je bio treći čovek, rekla je ona.

- U autu me je sve vreme tukao. Vozač nas je odvezao do Srđanove kuće u Laznici. U njegovoj kući rekao mi je da pođem s njim do sela, da on uzme kombi od nekoga, kojim će me vratiti do Bora sa mojim stvarima - rekla je navodno D. S. u tužilaštvu.

 

 

Kako je dodala, dok su hodali ka kolibi u šumi, sve vreme je verovala u tu, ispostaviće se, laž, da idu po kombi.

- Kad smo došli u kolibu vezao mi je ruke iza leđa. Tu smo prenoćili, a ujutru kada smo se probudili rekao mi je da će izaći da nam kupi doručak. Kada je izašao iz kolibe, uspela sam da pobegnem kroz prozor - dodala je D. S.

D. S. uspela je da pobegne iz zatočeništva i da luta po šumi.

- Ona nije imala dobru orijentaciju, ali po nekoj njenoj proceni, kako je rekla u policiji, tumarala je šumom dva dana - rekao je ranije izvor.

Žena je uspela da se, posle dva dana hoda, sa povredama po telu, domogne puta gde je naišla na ljude koji su je odvezli u bolnicu.

Kako se saznaje, veštačiće se i njene povrede. U pitanju su lakše telesne povrede. U narednom periodu trebalo bi da se sasluša i vozač.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading