MONSTRUM IZ ŠIDA KOPIRAO MALČANSKOG BERBERINA: Stručnjaci o krvniku koji je oteo i mučio tinejdžerku

Autor: S. S.

Hronika

03.05.2020

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon stravičnog zlostavljanja tinejdžerke D. P. (19), koju je bivši dečko M. Š. (27) oteo, tukao i šišao nožem, psihijatri su objasnili da je nasilnik vrlo moguće kopirao Malčanskog Berberina.

RepublikaFoto: printscreen
Monstrum

M. Š. je uhapšen u četvrtak jer je oteo D. P., koja ga je ostavila posle četiri godine zabavljanja, i krvnički je tukao u svojoj kući, nožem joj sekao kosu do temena, a naneo joj je i posekotine po rukama i iščašio joj jedan prst.

- To je ono takozvano copycat (engl. imitator). Moguće je da se ugledao na Malčanskog Berberina, koji je šišao žrtve. Verovatno kako bi svoju devojku kaznio tako što će je unakaziti jer je kosa jedan od najvećih ukrasa na ženi - kaže psiholog Aleksandra Janković.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Malčanski berberin

Ona navodi da je M. Š. devojku verovatno gledao kao objekat nad kojim ima pravo da radi šta god poželi, a to potvrđuje i psihijatar Slobodan Jovičić.

- On verovatno ima kompleks niže vrednosti, a devojka mu je raskidom povredila sujetu. Želeo je da joj dokaže da je ipak dragocen. Išao je ka tome da ispuni zamišljeno rešenje, koje osmišljavaju psihopate, i da bivšu devojku teško povredi kako bi mu bilo lakše. U težim slučajevima u toj poslednjoj fazi dođe do ubistva - rekao je Jovičić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading