Još jedan udes na "magistrali smrti": Šleper se prevrnuo u blizini Čačka

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

03.05.2020

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U popodnevnim časovima došlo je do saobraćajne nesreće na Ibarskoj magistrali u čačanskom selu Donja Gorevnica kada se prevrnuo šleper i, iz još nepoznatih razloga, skrenuo sa kolovoza i upao u kanal pored puta.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Tom prilikom povređen je vozač šlepera.

Ova deonica puta predstavlja jednu od najopasnijih jer je magistrala od Preljine do Mrčajevaca u poslednjih dvadeset godina odnela preko 100 života, a samo u poslednje dve godine tu je nastradalo oko deset ljudi.

Ukoliko krenete ovom deonicom, ne možete a da ne primetite na svakih 200 metara po jedan spomenik nastradalima, tako da se ovaj put može nazvati i – magistralom smrti.

Prethodnih godina tu su živote izgubili majka i sin kad je na njih naleteo autobus iz Novog Pazara, a poginulo je i četvoro mladih ljudi koji su se vraćali iz treće smene.

- Na svakih nekoliko meseci ovde se dešavaju saobraćajne nesreće i to sa smrtnim ishodom. Vozači ne prate ograničenja, voze izuzetno brzo i pretiču. Svakdonevno smo u strahu za naše i živote naše dece, jer kad izađu iz autobusa koji ih vozi u školu moraju preći ovu magistralu - kažu meštani sela kroz koje prolazi ovaj put.

Oni naglašavaju da su pre nekoliko godina pisali molbe da se tu napravi saobraćajna signalizacija, a najviše od svega značilo bi im da se obeleži pešački prelaz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading