Jezivo svedočenje tasta zlostavljača iz Sremske Mitrovice: Devojčicu je prvo potkupio slatkišima, a onda je od nje tražio mnogo više

Autor: Novosti, Republika

Hronika

01.05.2020

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

J. D. (59), iz Sremske Mitrovice, kojeg je supruga prijavila da je seksualno zlostavljao dvanaestogodišnjakinju koja je bila kod njih u privremenoj hraniteljskoj porodici, saslušan je u tužilaštvu i njemu je određen pritvor do 30 dana.

Foto: Ilustracija

Prema do sada dostupnim informacijama, on se branio ćutanjem. Na teret mu se stavlja krivično delo obljuba zloupotrebom položaja i on je odmah sproveden u pritvorsku jedinicu Kazneno-popravnog zavoda u Sremskoj Mitrovici.

Početkom godine dvanaestogodišnja devojčica došla je da živi u ovu porodicu, zajedno sa J. D., njegovom nevenčanom suprugom i njenim ocem.

- Posle izvesnog vremena, stariji muškarac je primetio da se devojčica čudno ponaša, a kasnije i njegov zet. Shvatio je da nešto nije u redu, pa je počeo svakodnevno da razgovara sa devojčicom, koja mu je u jednom trenutku otkrila da joj osumnjičeni hranitelj kupuje razne poklone i da sa njim ima seksualne odnose - kaže izvor iz istrage, dodajući da je muškarac odmah sve ispričao svojoj ćerki, a ona obavestila policiju.

Sa devojčicom je obavljen razgovor u prisustvu radnika Centra za socijalni rad i tom prilikom je ona opet potvrdila ove navode i izjavila da je desetak puta imala seksualni odnos sa osumnjičenim. Nakon ginekološkog pregleda utvrđeno je da dvanaestogodišnjakinja nije nevina.

- J. D je prvo zaveo dete, kupovinom raznih slatkiša i nekih sitnica, a onda kada je video da je to čini srećnom, otišao je korak dalje, tražeći od nje seksualne usluge - navodi izvor iz policije koji je upoznat sa detaljima slučaja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading