PUSTOŠIO APOTEKE PO PRESTONICI: Prodavačicama pretio špricem i iglom, pa im oteo mobilni telefon!

Autor:

Hronika

30.04.2020

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D. O. (40) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela razbojništvo i jednu tešku krađu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sumnja se da je on 29. aprila ove godine u naselju Sremčica udario pesnicom radnicu jedne trafike u glavu, kao i da je potom iz fioke u trafici uzeo oko 6.000 dinara.

Policija je prilikom hapšenja osumnjičenog pronašla 6.000 dinara koje je uzeo iz trafike, kao i jedan mobilni telefon koji je prethodno ukrao u apoteci.

On se sumnjiči da je istog dana, uz pretnju špricem i iglom, primorao zaposlene u jednoj apoteci u Sremčici da se sklone da bi uzeo novac. Tom prilikom, kako se sumnja, on je jednoj zaposlenoj strgao zlatni lanac sa vrata i povredio rame njenoj koleginici dok se branila. Potom je, kako sumnja, uzeo jedan mobilni telefon sa pulta apoteke i pobegao, pri čemu mu je zlatni lanac ispao iz ruke. 

Kako se sumnja, D. O. je 24. aprila ove godine u jednoj apoteci na Čukarici preskočio pult, rekao radnici da se skloni i iz magacinskog prostora ukrao 29.750 dinara.

Takođe, on se sumnjiči i da je 2. marta ove godine u naselju Železnik u jednoj apoteci, maskiran i uz pretnju nožem, od zaposlene oduzeo oko 44.000 dinara.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading