Čupali bankomat, uključio se alarm, a onda autom ubili policajca

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Hadžović (40) iz Srbije uhapšen je sa trojicom rođaka zbog pokušaja pljačke banke i ubistva policajca u kojeg su se zakucali autom tokom bekstva!

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

Fabricijo (39), Admir (27), Renato (40) i Igor su u ponedeljak oko 4 ujutru pokušali audijem A4 da iščupaju bankomat. Međutim, odmah se uključio alarm i ubrzo se pojavio jedan policijski auto, pa su pobegli.

Nekoliko ulica dalje naišli su na drugo policijsko vozilo u koje su se namerno zakucali, a vozač, policajac Paskvale Apićela (37) od siline udarca izleteo je iz vozila i preminuo na putu do bolnice.

Admir i Fabricijo su odmah uhapšeni, dok su Renato i Igor pronađeni u večernjim satima.

Apićela je za sobom ostavio suprugu i dvoje dece od šest godina i tri meseca. Njegove kolege pojavile su se u utorak uveče sa upaljenim sirenama i rotacijom na vozilima ispred njegove zgrade kako bi mu odali počast.

Na snimku koji je objavljen na Fejsbuku čuje se supruga koja je grcala u suzama, ali i sin koji pita: "Mama, gde je tata", na šta mu tetka odgovara da je on otišao i da su to njegove kolege koje su došle da se oproste od njega.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading