HOMOLJSKI ARKAN SE SVETIO BIVŠOJ: Nakon zlostavljanja, dva dana lutala kroz šumu tražeći spas!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

D. S. (53), koju je nevenčani suprug Srđan M. (37) iz Laznice oteo, zlostavljao i ostavio je vezanu u kolibi usred šume, danas će o paklu kroz koji je prošla posvedočiti u Osnovnom javnom tužilaštvu. Kako se saznaje, nakon što je nekako uspela da se odveže, nesrećna žena je rekla da je dva dana lutala kroz šumu dok nije došla do puta gde je spasena.

RepublikaFoto: Facebook
PREŽIVELA PAKAO: D. S. i Srđan M.

Prema informacijama iz istrage, kada je Srđan oteo bivšu partnerku uz pretnju gasnim pištoljem, u tome mu je pomogao prijatelj. Vozio ih je do salaša Srđanovog ujaka i tu ih ostavio, a potom iz straha ćutao o svemu.

- On sebe naziva Homoljskim Arkanom i više puta je osuđivan. Pričao je da mora da se osveti bivšoj jer se jednog dana probudio, a nje nije bilo, kao ni 12.000 dinara, koje je imao u novčaniku. Nazivao ju je kurvom i pretio da će na društvenim mrežama objaviti fotke na kojima je gola - ispričali su meštani.

Srđan je 21. aprila oteo D. S., brutalno je pretukao i ostavio vezanu na zemljanom podu kolibe usred šume, kako je tvrdio nakon hapšenja, jer mu je slomila srce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading