Sahranjen predsednik opštine Tutin

Autor: Tanjug

Hronika

13.10.2017

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik opštine Tutin Šemsudin Kučević sahranjen je danas na groblju Kleče u tom mestu.

RepublikaFoto: youtube.com/Sandzacka TV Mreza
Poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći: Šemsudin Kučević

Kučević je podlegao povredama zadobijenim u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći nedaleko od Tutina, kada je automobil u kojem je se nalazio sa svojim vozačem sleteo sa puta i udario u drvo.

Prethodno se na centralnom trgu u Tutinu od Kučevića oprostio velliki broj gađana tog i drugih mesta Raškog regiona i Crne Gore.


Poslednjem ispraćaju Kučevića prisustvovali su visoki funkcioneri SDA, predvođeni predsednikom te stranke i Bošnjačkog nacionalnog veća Sulejmanom Ugljaninom.

Ispraćaju su prisustvovali i potpredsednik vlade i ministar Rasim Ljajić, državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Meho Mahmutović, gradonačelnici Novog Pazara i Sjenice, rukovodioci opština iz Crne Gore predvođeni predsednikom Bošnjačke stranke i ministrom u crnogorskoj vladi Rafetom Husovićem.

Saučešće porodici Kučević uputio je juče predednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednik Republike Turske Redžep Tajip Erdogan, predstavnici turske Agencije TIKA, ministri u vladi Srbije i kosovski predsednik Hašim Tači.

Dženazu namaz predvodio je reis ul ulema Islamske zajednice Srbije Sead Nasufović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading