Stravična nesreća u Lučanima: Sređivao voćnjak, pa se isekao motornom testerom! Iskrvario za par minuta

Autor: Republika

Hronika

27.04.2020

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U selu Grab, nedaleko od Lučana ovog vikenda je nastradao Mlađo Rajičić (65), dok je sekao stablo šljive.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

Kako prenose mediji, nesrećni čovek se isekao motornom testerom, u naočigled bezazlenom uređenju svog voćnjaka.

Nezvanično je presekao arteriju.

- Mlađo je iskoristio lepo vreme tokom vikenda i otišao u obližnji voćnjak da motornom testerom ukloni rastinje i sasušene grane u voćnjaku, odnosno, sa svog imanja. Kako se dogodilo da poseče ruku testerom, nikom nije jasno, priča Mlađov komšija M. J. iz ovog sela.

- On je nedavno otišao u penziju i hteo je da uredi i proširi porodično imanje. Svaki dan bi po nešto obavio, a koliko znam, sa motornom testerom je bio vešt. Ovo je šok za sve nas, čovek u punoj snazi, imao je planove za penzionerske dane.... čovek kome nije bilo ravnog, najžalije mi je što nećemo moći da ga ispratimo kako dolikuje, jer je svojim dobročinstvom zadužio mnoge meštane Dragačeva - priča komšija.

Istraga u ovom nesrećnom slučaju nije vođena, ali kako saznajemo, Mlađo je imao poteškoća dok je pokušao da preseće granu šljive, kada se testera izmakla i posekla ga po ruci. Nesrećni čovek je bio priseban, uspeo je da podveže ranu ispod podlaktice, ali je ipak iskrvario. Rajičić je decenijama bio radnik i rukovodilac Zanatske zadruge "Univerzal" iz Čačka odakle je i otišao u penziju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading