Vozikao se džipom za vreme policijskog časa, a onda je mislio da će uteći policiji: Filmska potera u Vrnjačkoj Banji epilog dobija na sudu

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

26.04.2020

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za vreme potpune zabrane kretanja, odnosno takozvanog policijskog časa, sinoć oko ponoći u centru Vrnjačke Banje dogodio se incident koji je, kako se nezvanično saznaje, izazvao jedan Vrnjčanin, vozač džipa „folksvagen tuareg“.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Ovaj Vrnjčanin se, prema nezvaničnim informacijama, u vreme policijskog časa najpre vozikao džipom vrnjačke registracije, a kada su pripadnici policije hteli da ga zaustave on je vozilom pobegao odbijajući da se zaustavi. 

Posle kraće, gotovo filmske potere vrnjačkim ulicama, on je udario u izlog jedne radnje u centru Vrnjačke Banje pričinivši značajnu materijalnu štetu.

Nakon toga je izašao iz džipa i pobegao sa mesta događaja, ali ga je policija brzo identifikovala i pronašla.

Protiv ovog Vrnjčanina osim prijave zbog kršenja mere zabrane kretanja, biće podnete i prijave zbog počinjenog saobraćajnog prekršaja i izazivanja saobraćajne nezgode.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading