Očajnički potez sina tužioca Dukića: Blokirao sve naloge na kojima promoviše drogu!

Autor:

Hronika

26.04.2020

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin državnog tužioca Stanislava Dukića blokirao je sve naloge na društvenim mrežama nakon pisanja Srpskog telegrafa da je na njima promovisao narkomaniju. Generalni sekretar Saveta za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost Mario Spasić kaže da je to potvrda istinitosti svega što smo mi objavili, a oni prijavili disciplinskom tužiocu i republičkom javnom tužiocu.

RepublikaFoto: Printskrin
Stanislav Dukić

- Blokiranje svih naloga govori u prilog tome da sve informacije koje je Dukićev sin objavljivao jesu bile realne i da niko ni njemu ni njegovom sinu ništa nije podmetnuo. Posle i ove afere potpuno je jasno da je tužilački sistem Srbije u kolapsu i da Dukić mora podneti ostavku. On ili republički tužilac. Neko mora da odbrani ugled savesnih i poštenih tužilaca - poručio je Spasić za Srpski telegraf.

Podsećamo, T. D. je promovisao korišćenje narkotika preko naloga "Beli pacov", gde se sam identifikovao kao Dukićev sin. On je objavljivao slike sa džointom, hvalio se kako je napravio "bukštuk", što je pejorativni naziv cigarete punjene marihuanom, i konstatovao da će "neki reći da je ilegalno". U svojim objavama je saopštavao da se "napušio" i da "pati od fizičkih zavisnosti od crne bombe".

Zbog ovog skandala savet Transparentost je protiv Dukića podneo disciplinsku prijavu i zatražio da se Dukić opozove sa mesta državnog tužioca.

Valjanje u glibu

Na pitanje kako komentariše to što je posle pisanja našeg lista njegov sin blokirao sve naloge na društvenim mrežama Dukić je kratko u svom stilu poručio:

- Odgovornom čoveku ne priliči valjanje u glibu koji ste napravili sa neostvarenim ljudima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vera

27.04.2020 09:15

Ima nešto trulo u pravnom sistemu. Ovo je samo početak.