Stefan je pronađen teško ranjen na stepenicama! Ubrzo je preminuo, njegov ubica sada je osuđen

Autor: informer

Hronika

23.04.2020

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Novom Sadu osudio je na šest i po godina zatvora Lazara Ristića (22) koji je 28.oktobra 2018. u soliteru u Ulici Braće Dronjak 13, u Novom naselju, nožem na smrti izbog Stefana Stevanovića (24) iz novosadskog naselja Detelinara. Presuda je doneta nakon sporazumnog priznanja krivice.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ubistvu je prethodila žurka u iznajmljenom stanu na osmom spratu višespratnice. Žurka je trajala do ranih prepodnevnih sati, kada je , oko 11 časova, na stepeništu došlo do svađe dvojice mladića, posle koje je Ristić potegao nož i izbo Stevanovića. Proslavi je prisustvovalo još nekoliko mladića i devojaka, ali oni nisu učestvovali u obračunu.

Stefana je ekipa Hitne pomoći našla na stepeništu na četvrtom spratu, pokušali su da ga reanimiraju, ali, na žalost, povređeni su bili vitalni krvni sudovi, pa je mladić izdahnuo.

Ubica Lazar je pokušao da pobegne kada je stigla policija, a policajci su uspeli da ga pronađu i uhapse na poslednjem spratu solitera.

Ubistvo Stevanovića uznemirilo je novosadsku javnost, pošto se radilo o uzornom mladiću koji je važio za omiljenog  u društvu, a kako uspomena na jednom zidu u naselju Detelinira oslikan je mural sa njegovim likom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading