MAJKA NA GODIŠNJICU UBISTVA MUTAVOG: Dečače moj, svuda nedostaješ!

Autor: S. S.

Hronika

13.10.2017

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na današnji dan ubijen je kriminalac Aleksandar Stanković, poznatiji kao Sale Mutavi, a dnevne novine pune su njegovih čitulja.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Porodica se seća Stankovića u čituljama na godišnjicu ubistva

Njegova porodica i prijatelji danas u 12 sati obeležavaju godišnjicu od njegovog stradanja na Novom groblju.

- Mili moj dečače, otišao si bez majčinog zagrljaja u neki drugi, bolji svet. I noći, i dani, i sunce, i kiša, kažu da nisi tu, a ja i posle godinu dana ne verujem. Svuda nedostaješ. U petak, 13. oktobra 2017. u 12 sati u Crkvi na Novom groblju ćemo održati službu, koja slavi tvoj život - napisala je Stankovićeva majka.

Sestra Ivana poručila mu je u čitulji da ništa neće popuniti prazninu koju je ostavio, dok mu je baka Blagina rekla da će ga pamtiti po dobru.

- Gore na nebu armija prava. Tvoji "grobari" -  bili su kratki navijači Partizana.

Podsetimo, Aleksandar Stanković (29), u javnosti predstavljen kao jedan od vođa navijača Partizana, ubijen je u četvrtak 13. oktobra 2016. godine u svom automobilu na raskrsnici ulica Bačvanske i Gospodara Vučića. Mutavi je bio poznat policiji i sudovima zbog poslova sa drogom, a bio je sa navijačima koji su na parkingu prošle godine pretukli člana obezbeđenja generalnog direktora crno-belih Miloša Vazure, zbog čega je bio i saslušavan. 

Iako su se mnogi kriminalci dovodili u vezu sa ovom likvidacijom, pravi počinilac još uvek nije pronađen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading