Bizarno! Čobanin snimao ekshumaciju za vreme policijskog časa

Autor: telegraf

Hronika

22.04.2020

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

M. D. (42) iz sela Bošnjane kod Rače kažnjen je sa 50.000 dinara zbog kršenja policijskog časa, a policija ga je zatekla kako iz obližnje šume mobilnim telefonom snima ekshumaciju pokojnika iz Doma za stare "Male pčelice" i to na oko pola kilometra od svoje kuće.

Foto: youtube.com/Rtv Stara Pazova
Foto: Ilustracija

- Iako se u javnosti pojavila priča da je čuvao ovce u blizini svoje kuće u vreme policijskog časa, njegova kuća od navedenog groblja daleko je oko pola kilometra. Ne samo da nije imao nikakve ovce sa sobom, već je šokirao policajce koji je zatekao svojim bizarnim postupkom. Bio je van kuće oko 18 sati i pravio je klip vraćanja pokojnika iz "Malih pčelica" i to usred policijskog časa – kaže izvor.

U odluci Prekršajnog suda u Kragujevcu, navedeno je da su Dukovića službenici Policijske stanice u Rači zatekli 17. aprila oko 18 časova u ataru neposredno pored seoskog groblja. On je priznao da je prekršio zabranu kretanja.

Na seoskom groblju je inače sahranjen stanar Doma za zbrinjavanje odraslih „Male pčelice“ u Kragujevcu koji je nedavno preminuo u toj ustanovi, a rađena je obdukcija zbog sumnje na koronavirus.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading