DIVAC POTVRDIO SAZNANJA REPUBLIKE: Krivična prijava protiv vlasnika "Ratka Mitrovića" zbog napada na komunalnu policajku

Autor: Republika

Hronika

20.04.2020

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vršilac dužnosti sekretara za poslove Komunalne milicije Ivan Divac potvrdio je da je došlo do incidenta na gradilištu u nastavku Bulevara heroja sa Košara, čiji je glavni vinovnik Branko Miljković, vlasnik "MBA Ratko Mitrović", o čemu je Republika prva pisala.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ivan Divac

Kako je objasnio Divac, protiv Miljkovića biće podneta podneta krivična prijava za napad na ovlašćeno službeno lice.

Divac je potvrdio da je u poslepodnevnim satima Komunalnoj miliciji prijavljeno da su na gradilištu zapaljene gume.

- Po izlasku patrole na gradilištu je zatečeno šest radnika, a prilikom legitimisanja pojavio se i B.M. koji je vređao pripadnike patrole. Oni su zatražili pomoć i asistenciju MUP-a. U međuvremenu, B.M. je udario komunalnu milicajku, nakon čega je vređao pripadnike MUP-a. Oni su ga savladali i doveli do službenih prostorija u Policijsku stanicu Novi Beograd. Protiv tog lica će biti podneta krivična prijava za napad na ovlašćeno službeno lice - naglasio je Divac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading