(FOTO) Kristijan Golubović posle 8 godina izašao iz Zabele, a evo šta je prvo uradio kao slobodan čovek

Autor:

Hronika

16.04.2020

07:38 >> 08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Kristijan Golubović (51) jutros je izašao na slobodu, nakon osam godina iza rešetaka u Zabeli.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Kristijan Golubović

Na zatvorsku kaznu je bio osuđen zbog trgovine drogom.

"Maricom" je odvezen do benzinske pumpe na auto-putu, a prvo što je uradio kao slobodan čovek - slikao se ispred svog mercedesa i tu fotku podelio na društvene mreže.

Zatim je seo u automobil i prvu vožnju ovekovečio je video snimkom.

 

Akter filma "Vidimo se u čitulji" i učesnik rijalitija "Farma" bio je uhapšen zbog organizovanja kriminalne grupe koja je trgovala heroinom od avgusta 2009. do 16. januara 2010, kada je uhapšen ispred Crkve Svetog Marka u Beogradu. Policija je toga dana zaplenila 125 grama mešavine heroina i paracetamola i pištolj. Pred sudom, Kristijan se branio da nije švercovao drogu iz Novog Pazara, već da je nabavljao ćevape i parfeme. Insistirao je na tome da nije diler i da mrzi narkomane.

Golubović je nekoliko puta podnosio molbe za uslovni otpust, pošto je na to stekao pravo posle dve trećine odslužene kazne, ali mu Viši sud nije izašao u susret i svoju robiju morao je da odsluži do poslednjeg dana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading