SAMARDŽIĆ VOZIO PIJAN!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač Željko Samardžić (62) morao je da plati kaznu jer ga je policija pre tri dana uhvatila dok je vozio pod dejstvom alkohola!

RepublikaFoto: youtube.com/Milos Milovanovic
Pevač kaže da je bio na svadbi i da je popio samo dve čaše vina

RUTINSKA KONTROLA

Kako Srpski telegraf saznaje, Samardžića je pola sata posle ponoći policija zaustavila na Bulevaru vojvode Mišića u Beogradu i izmerila mu 0,38 promila alkohola u krvi. Prema rečima našeg izvora iz istrage, poznati pevač mirno je reagovao i priznao da je popio koju čašicu.

- Samardžić je upravljao folksvagenom, a saobraćajci su ga zaustavili tokom rutinske kontrole. Policajci su ga upitali da li je pio alkohol, na šta im je potvrdno odgovorio. Ponudili su alko-test, na šta je odmah pristao. Tad je utvrđeno da je imao malo više od dozvoljena 0,3 promila alkohola u krvi. Iako je reč o umerenoj alkoholisanosti, pijanim vozačima se ne prašta - kaže naš sagovornik.

Samardžić: Bio sam na svadbi i popio dve čaše vina, zaista ne podržavam vožnju u alkoholisanom stanju

Kako dodaje, protiv pevača je podneta prekršajna prijava, a on je odmah platio kaznu.

- Kad je utvrđeno da je Samardžić vozio pod dejstvom alkohola, odmah je isključen iz saobraćaja - priča naš izvor iz istrage.

POŠTUJE ZAKON

Samardžić je potvrdio za Srpski telegraf da je upravljao automobilom pod dejstvom alkohola.

- Bio sam na svadbi na kojoj sam popio dve čaše vina. U povratku me je zaustavila policija. Nisam imao pojma da je donja granica 0,3 promila, mislio sam da je 0,5. Inače ne pijem dok vozim, da sam znao, naravno da bih ispoštovao zakon, ne bih popio ni ove dve čaše. Zaista ne podržavam vožnju u alkoholisanom stanju - kaže Samardžić.

Umerena alkoholisanost

od 0,3 do 0,5 promila alkohola u krvi vozač se isključuje iz saobraćaja

kazna od 10.000 dinara

zabrana upravljanja vozilom do tri meseca

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mery51

11.10.2017 20:45

Uz sve to-ipak gospodin. Stao, dozvolio test, jeste popio sam, radite svoj posao!