Izrečena najveća kazna u jeku epidemije! Vlasnik "Kraun plaze" mora da iskešira čitavo BOGATSTVO zbog Đanija i ekipe

Autor:

Hronika

10.04.2020

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je pokrenulo krivični postupak i protiv pravnog lica koje je vlasnik hotela "Kraun plaze", a povodom događaja od 3. marta. gde se u navedenom hotelu okupilo više od 20 lica, suprotno odluci nadležnih organa o zabrani okupljanja.

RepublikaFoto: e-stock/D. GOLL/ e-stock
Radiša Trajković Đani/Kraun plaza

Tužilaštvo je pokrenulo postupak shodno Zakonu o odgovornosti pravnih lica za krivična dela i danas je saslušan predstavnik pravnog lica NBG Properties zbog izvršenja krivičnog dela Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije iz člana 248 Krivičnog zakonika, nakon čega je zaključen Sporazum o priznanju krivičnog dela, a koji sporazum je prihvaćen od strane Trećeg osnovnog suda u Beogradu, gde je prihvaćena novčana kazna u iznosu od 2 miliona dinara, a što je maksimalna kazna za predmetno krivično delo koja se mogla izreći shodno Zakonu o odgovornosti pravnih lica za krivična dela.

Podsetimo, policija u Beogradu uhapsila je u subotu dvadeset osoba u tom hotelu, među kojima su pevači Radiša Trajković poznatiji kao Đani, Mitar Mirić, Đanijeva supruga, sin i snaja, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading