Detalji monstruoznog zločina kod Divaca: Godinu dana silovao komšijinu ćerku (13)!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milorad P. (55) iz sela Divci uhapšen je u utorak zbog sumnje da je više puta silovao 13-godišnju devojčicu koja živi u njegovom komšiluku.

Foto: Ilustracija

Kako se nezvanično saznaje, Milorad je devojčicu upoznao pre godinu dana i potom iskoristio njenu naivnost da je namami u svoj stan. Tamo ju je primorao na seksualni odnos, a onda je počeo da joj preti i ucenjuje kako bi nastavila da dolazi kod njega!

- Osumnjičeni je dete više puta silovao u poslednjih godinu dana. Ona je to skrivala od svojih jer joj je pretio da će je prebiti, ali i nauditi njenoj porodici. Govorio joj je da će, ukoliko nekome kaže šta se dogodilo, njegovi drugari zapaliti njen stan - otkriva izvor upoznat sa slučajem.

Nesrećna devojčica je svih meseci strahovala da će on ispuniti pretnje, pa je ćutala i trpela njegovo zlostavljanje. Jednog dana više nije mogla da izdrži, pa je rešila da sve ispričala ocu. On je pedofila odmah prijavio policiji.

Nakon hapšenja, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, Miloradu je određeno zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti priveden tužiocu uz krivičnu prijavu za obljubu nad detetom.

Podvodila ćerku u zamenu za dug

Više javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Anice B. (41) iz Niša, koja je prošle godine Branislavu M. (53) iz okoline Pirota nudila seks sa njenom, tada maloletnom, ćerkom I. B. (17) u zamenu za otpis duga. Iz istog razloga ona je i svog maloletnog sina (12) odvela da radi kod Branislava u luna-parku. Slučaj je otkriven kada se devojčica požalila ocu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading