Glava škaljaskog klana izlazi na slobodu? Sudu nije dostavljen...

Autor: Kurir, Republika

Hronika

06.04.2020

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Višem sudu u Podgorici nije dostavljen predlog o produženju pritvora za Jovana Vukotića (39), navodnog vođu škaljarskog klana, pa postoji mogućnost da se on nakon isteka pritvora nađe na slobodi, objavili su crnogorski mediji.

RepublikaFoto: youtube.com/Vijesti Online
Jovan Vukotić

Prema pisanju tamošnjih medija, ukoliko tužilac u narednih nekoliko dana ne predloži produženje pritvora za Kotoranina, on će biti pušten iz Spuža.

- Sudu nije dostavljen predlog o produženju pritvora za Vukotića. Ukoliko tužilac to ne učini u naredna dva dana, postoji mogućnost da mu se on ukine. Naime, Vukotić je izručen Crnoj Gori iz Srbije 8. februara i tada mu je određen pritvor do 30 dana, tačnije do 8. marta, kad mu je pritvor produžen do 8. aprila - objasnio je izvor podgoričkih medija.

Podsetimo, Jovan Vukotić je u Srbiji odslužio zatvorsku kaznu od 15 meseci zbog falsifikovanja pasoša. Nakon toga u strogoj tajnosti je izručen Crnoj Gori, koja ga je potraživala zbog sumnje da je počinio tri ubistva u pokušaju u toj državi, među kojima i pokušaj ubistva Tamate Zvicer, supruge Radoja Zvicera, navodnog vođe kavačkog klana, 2016. Vukotić je sve negirao, a ponudio je tužilaštvu video-materijal kao dokaz da u vreme izvršenja tih krivičnih dela nije bio u Crnoj Gori.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading