Lola stigao iz Beča pa se šetkao po Svilajncu! Sad će da guli mesec dana u Zabeli

Autor: Tanjug

Hronika

31.03.2020

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Svilajncu uhapsila je A. B (20) iz Negotina, koji je prekršio meru samoizolacije, u kojoj se nalazi od 15. marta, kada je u Srbiju došao iz Beča. A. B. je meru samoizolacije prekršio u vreme zabrane kretanja, a određen mu je pritvor do 30 dana u jedinici za izolaciju u Požarevcu, saopštila je Policijska uprava u Jagodini.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija


On je uhapšen "zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nepostupanja po zdravstvenim propisima za vreme epidemije", stoji u saopštenju.

Policija, prilikom kontrole, u kući nije pronašla osimnjičenog koji je prekršio meru samoizolacije, navodi se u saopštenju.

"Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Despotovcu, odredio mu je pritvor do 30 dana u pritvorskoj jedinici za izolaciju u Požarevcu", piše u saopštenju.

Protiv A. B "podneta i prekršajna prijava zbog kršenja Naredbe o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading