NOVI SAD: Otkriveno ko je ubio mladića u diskoteci!

Autor: Tanjug

Hronika

10.10.2017

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Novom Sadu saopštila je danas da je identifikovala mladića osumnjičenog da je 8. oktobra u jednoj diskoteci u tom gradu ubio 29. godišnjeg Novosađanina i za njim intenzivno traga.

Policija traga za S.S. koji je počinio teško ubistvo

S.S. (25) je osumnjičen za teško ubistvo, a tereti se da je u nedelju oko šest sati u jednoj novosadskoj diskoteci ispalio više hitaca iz pištolja u 29. godišnjeg Novosađanina koji je na licu mesta podlegao povredama.

Osim za krivično delo teško ubistvo, S.S. je osumnjičen i za nedozvoljenu porizvodnju, držanje i nošenje oružja i eksplozvinih materija.

Policija saopštava da je zbog sumnje da je prisustvovao krivičnom delu i znao identitet učinioca, a nije ga prijavio uhapšen je V.T. (24).

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati po odobrenju tužioca, kome će biti doveden na saslušanje uz krivičnu prijavu za neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading