Tužna sudbina Ivane Stanojević i njenog muža: Sinu dala ime po stradalom bratu

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Stanojević (31), koja je u subotu izgubila bebu u stravičnom udesu kod Salaša, kada su na njih naletela dvojica mladića koja su se trkala kolima, puštena je iz bolnice u Zaječaru kako bi danas sahranila osmomesečnog sina Igora. Da tragedija bude veća, Ivana je sinu dala ime po bratu, koji je gotovo na istom mestu, takođe u udesu, poginuo sa roditeljima pre dve godine.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Ivana i Nenad Stanojević

Kako je Srpski telegraf pisao, Ivana je 13. januara 2018. ostala bez oca Zorana (47), majke Dragice (47) i brata Igora Angelova (22). Porodica je kobnog dana krenula kod nje i njenog tadašnjeg verenika, a sada muža Nenada da se dogovore oko svadbe i proslave zajedno Novu godinu. Umesto venčanice, obukla je crninu. Nakon te tragedije ona je rodila sina i ime mu dala po pokojnom bratu, ali je u subotu ostala i bez njega.

- Ivana i Igor su bili propisano vezani na zadnjem sedištu. Odjednom sam u retrovizoru video dva auta kako se brzo približavaju. Jedan je počeo da me pretiče i svom silinom je udario u naš auto, baš gde je sedela beba. Drugi nas je udario otpozadi - ispričao je dečakov otac Nenad Stanojević nakon nesreće.

On kaže da je odmah nakon sudara otvorio zadnja vrata i uzeo bebu u ruke, a supruga je sama izašla uprkos povredama.

Otac: U retrovizoru sam video dva automobila. Jedan je svom silinom udario u nas, baš gde je sedela beba

- Dok sam ga držao u naručju, disao je. Zaustavio sam prvi automobil i odvezli smo se u bolnicu. Igor je disao i kad smo stigli, ali sve tiše. Posle su nam rekli da smo izgubili bebu - opisao je neutešni otac.

RepublikaFoto: Radiomagnum.rs
Mesto nesreće

Branili se ćutanjem

Miloš Miljković i Đurđijan Dragojević saslušani su juče Osnovnom javnom tužilašvu u Zaječaru, nakon čega im je određen pritvor.

- Još ne možemo da kažemo više detalja jer moramo da saslušamo sve svedoke, kao i da sačekamo rezultate veštačenja - rekli su iz tužilaštva za Srpski telegraf.

Kako saznajemo, obojica su se branila ćutanjem.

Saobraćajna nesreća desila se u subotu oko 11.35 kod skretanja za zaječarsko mesto Salaš, kada su se citroen kojim je upravljao Miloš Miljković (35) iz Negotina i pežo 307 kojim je upravljao Đurđijan Dragojević (25) iz Negotina sudarili sa Stanojevićima. Mladići su se, navodno, trkali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading