Dva mladića uhapšena zbog stravičnog udesa: Trkali se kolima, pa joj ubili bebu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška nesreća dogodila se u subotu oko 12 sati kod skretanja za zaječarsko mesto Salaš na putu Zaječar-Negotin.

RepublikaFoto: Radiomagnum.rs
Mesto nesreće

U sudaru automobila stradala je osmomesečna beba, a njeni roditelji Ivana i Nenad Stanojević su povređeni. Do tragedije je došlo, prema informacijama sa lica mesta, jer su se dva mladića trkala kolima!

Vozači u pritvoru

Kako saznajemo, u udesu su učestvovala tri vozila - pežo 106, citroen c4 i pežo 307 i svi su se kretali iz pravca Negotina ka Zaječaru. Do sudara je došlo jer su se M. M. (35) i D. Đ. (25) trkali, pa se jedan od njih dvojice otpozadi zakucao u automobil Stanojevića. Dečak je podlegao povredama na licu mesta, a njegovi roditelji su zbrinuti u Zdravstvenom centru u Zaječaru.

Vozači koji su izazvali nesreću uhapšeni su ubrzo nakon udesa i određen im je pritvor do 48 sati, pa će uz krivičnu prijavu biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru.

RepublikaFoto: Radiomagnum.rs
Mesto nesreće

Prema našim saznanjima, Nenad je prošao sa lakšim, a Ivana sa težim povredama.

- Neša se drži koliko je moguće da bi makar pomogao Ivani. Ona je tek kasno uveče čula da je njen bebac preminuo i od tada od bola ne može da dođe k sebi, pa su je zadržali na lečenju pod sedativima - kaže za Srpski telegraf rođaka majke.

Ivanina porodica poginula je pre dve godine u udesu kod istog sela

Kako pričaju meštani Zaječara, učesnici trke su iz bogatih porodica, a rodbina jednog od njih dvojice u vlasništvu ima gradsku kapelu u Zaječaru i pogrebnu firmu i važe za moćnu familiju u ovom gradu.

- Ja se iskreno nadam da će ovi vozači biti maksimalno osuđeni. Ovim roditeljima ništa neće vratiti sina, makar neka zakon bude ispoštovan - naglasila je Ivanina rođaka.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Ivana i Nenad Stanojević

Dečak će biti sahranjen pored bake i deke

Osmomesečni dečak, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Salaša, biće sahranjen sutra na istom mestu gde su i njegovi baka i deka sa ujakom sahranjeni nakon udesa 2018, u kojem su svi stradali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
goran

30.03.2020 12:57

Maksimalna kazna, ujedno i jedina poštena, da se Neši dozvoli da momka koji mu je završio h gepeku, ubije na koj želi način. Sve drugo je bez ikakvog smisla.

Nixi

30.03.2020 13:26

Doživotno oduzeti vozačke,u zatvor i astronomska kazna. Ne daj Bože nikome i da se ne ponovi.