Policija u Kolubarskom okrugu muku muči sa penzionerima i pijanicama

Autor: Blic, Republika

Hronika

28.03.2020

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak devet penzionera u Kolubarskom okrugu je u poslednja 24 sata prekršilo zabranu kretanja licima starijim od 65 godina. Svi su kažnjeni sa po 50.000 dinara.

RepublikaFoto: Republika/E. DELIBAŠIĆ
Foto: Ilustracija

Prekršajne kazne su u Valjevu pisane J. I. (68), M. M. (77), M. M. (66), G. G. (70) i M. D. (76), Ubljaninu M. S. (67), Lajkovčaninu S. T. (71) i Z. I. (80) u Osečini, jer ih je policija zatekla u šetnji.

Ništa manje posla za policiju nije bilo ni zbog kršenja policijskog časa, zbog čega je pet osoba takođe kažnjeno sa po 50.000 dinara. U Ubu su tako, zbog kršenja zabrane kretanja posle 17 časova, kažnjeni M. J. (29) i bračni par D. M. i M. S. iz sela Sovljak, a u Valjevu R. J. (55).

Policija je morala da hapsi i pijane, jer je u blizini parka "Pećina" u vožnji na skuteru zatekla M. S. (22) i J. S. (51). Prilikom alkotestiranja, mladiću je izmereno 1,74 promila alkohola u krvi i zadržan je u policijskoj stanici na trežnjenju, dok je starijem muškarcu izrečena prekršajna kazna od 50.000 dinara. P.V.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading